fredag 13. januar 2017

Cyclo poleringsmaskin

Knallbra polerinsmaskin til hjemmebruk. Ideell til polering av biler, båter, fly etc. Det er kun stk til disposisjon, og vi har med stk til Oslo.


Bilpleiekongen skal formidle kunnskap, forståelse og interesse for bilpleie. Norges eneste nettbutikk med alle de beste bilpleieproduktene samlet. Flex XFE 7-Oscillerende poleringsmaskin.


Polerer gulvet skinnende blankt. Den er en nøyaktig kopi av cyclo maskinen som er mye dyrere. Men de putene som følger med er ikke verd noe.


Hvor mange, hvor sitter de, hvor ofte skal de byttes og er det en grei gjør det selv jobb? Den helt nyutviklede Torq X poleringsmaskin fra Torq Tools Company er blant de beste nybegynnermaskiner vi har prøvd! Kärcher poleringsmaskin er enkel å håndtere, og rengjør alle typer harde gulv, som f. Vi samlar alla tester på ett ställe så att du enkelt hittar det du behöver. De med to hodede er kopier av cyclo maskinen,.


Med regulerbar hastighet og justerbart håndtak. Rupes, GTechniq, Auto Finesse og Menzerna. En enkel polering av bil hos oss er som regel nok for å få tilbake lakkens nybilglans.


Hos oss foregår polering av bil med cyclo – poleringsmaskin , som masserer. Istedet for å rotere i en perfekt sirkel, oscillerer disse. Voks eller lakkforsegling (sealant). Rupes BigFoot Nano iBrid – Lang Hals.


Cyclo , Porter Cable, UDM. Storlek polerhätta: 1mm. Har polert mye med DA maskin, men har lyst til å ta steget videre til roterende og kjøpe Scholl pakka til Scandicshine. Men hva egner seg egentlig best til hva? Bilen blir så polert med cyclo – poleringsmaskin , som masserer polishen inn i lakken.


Lett og sterk poleringsmaskin som klarer tungt poleringsarbeid. Dette er den eneste rette måten å polere bilen på,. Genom att använda denna sida godkänner du att vi samlar in information som används för att förbättra användarnas.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg