onsdag 22. oktober 2014

Borstativ drill

Besøk nettbutikken vår og se det store sortimentet her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


Stort utvalg av dokumentholdere. Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service! Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd. Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av.


Praktisk stativ for alle typer driller. Enkel justering og jevn fjæring gir perfekte resultater. Les også: Denne drillen bør du holde deg unna. Bordstativ for drill Vis mer. Skal du bore hull som er vinkelrett på materialet er det.


Bredt utvalg av bormaskiner og skrumaskiner til alle formål, både til privatbruk og til proffen. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du.


Men en dag står du der og trenger din egen drill - og hvilken skal. Maskiner som kjører på nettspenningen kan også som regel monteres i borstativ eller. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. Kombiholder for drill med eurohals øm. Sjekk priser på borestativ bosch. Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Kjøp borestativ bosch billig i nettbutikkene.


Lett og effektiv matetvinge for driller med sylindrisk drillhals. Din egen bærbare søylebormaskin. Roterende fres og bor stativ i elegant, stabil konstruksjon. I midten finnes plass for små verktøy, nålefiler.


Spaker eller roterende hjul på et borstativ tillate brukeren å manuelt senke st.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg