tirsdag 21. oktober 2014

Bensindrevet plenlufter

Rimelige kvalitets plenluftere. Rask levering og fri frakt! Antall: Legg i handlekurv. Med en plenlufter sikrer at du får glede av plenen din på lang sikt. Luft og lys for god vekst.


Ugress, mose og gammelt gress er fjernet fra plenen ved lufting. Jordhakke Husqvarna TF 4P jordhakke. Innstilling av dybde med sentralt håndtak samt død-manns-knapp som stopper motoren dersom håndtaket. Bensindrevet plenlufter til fjerning av mose i gressplenen. En meget prisgunstig bensindrevet plenlufter , for vedlikehold av en perfekt plen.


Vertikalskjærer og plenlufter med kraftfull bensinmotor for større plenflater. Plenluftervalse inkludert. MAXBO leier ut flere typer spesialverktøy slik at du ikke behøver kjøpe dyrt verktøy til bruk en sjelden gang. Dette dreier seg for eksempel om fliskuttere.


Finn de beste prisene på nettet. En prisgunstig bensindrevet plenlufter , for vedlikehold av en perfekt plen. Med kraftig Honda GCV 1OHV Motor, lettstartet og støysvak. Hos MAXBO finner du mosefjerner og plenlufter som fjerner mosen og gjør plenen yngre.


Utleiesenteret løser ditt behov for hageredskap. Kjøp på nett eller i butikk. Vi har et stort utvalg av de vanligste hagemaskinene du trenger til å stelle og vedlikeholde hagen, for eksempel gressklippere, vertikalskjærere, hekksakser. Utleie beltetrillebåre selvlastende 8kg nyttelast dieselmotor.


Da får du gjerne en kraftig sak som gjør jobben, enten elektrisk eller bensindrevet. Du bør kjøpe en maskin som har begge valsene, samlet blir den ofte blir kalt en plenlufter : Den bør ha mosefjerner med små fjærer og en valse med kniver,. Mosefjerner PLindbergNorge. Unsubscribe from PLindbergNorge?


GROWAY MTZ 6er en god og rimelig bensindrevet jordfreser som er tilpasset hobby- og semi-profesjonelt bruk. Maskinen har gir i oljebad og et gir forover. Utrolig sterk bensindrevet multikompostkvern som sluker alt.


Multikompostkvernen GB 4C er det perfekte valget når du ikke har strømkilde i nærheten. Vi leier ut det meste av hageredskap og småverktøy. Ta kontakt hvis det er noe du trenger så finner vi en løsning på det.


Der kan man bytte trommelen i bunnen, fra å være plenlufter (stålpinner) til mosefjerner med roterende skjær (begge deler fulgte med).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg