onsdag 12. april 2017

Sklisikker trapp

Nordens bredeste utvalg i trapper. Budsjett og pris på timer. Vi er her for å hjelpe deg. Unngå at barn går inn i skap og skuffer der farlige ting blir oppbevart.


Tusenvis av nordmenn sklir og skader seg i en trapp hvert år. Så du vil kanskje sklisikre trappen ? Her er fem metoder for å få en sklisikker trapp. Kan brukes ute og inne og alle steder du har behov for en.


Jeg kjøpte et hus for år siden – loftstrappen er malt lys og den er fin, men farlig glatt. En sklisikker stripe som kan skrus rett i trinnet er mer i min gate. Takk for tips i alle fall!


Jeg er også på utkikk etter sikring av glatt trapp ute. Trappa er stedet som forårsaker flest ulykker i hjemmet. Her er enkle grep som gir deg sklisikker trapp. Pervaco, din leverandør av produkter innen merking, sikring, varsling og vedlikehold. Rask levering, innovative produkter og kvalitetsgaranti.


Beste Priser Med Handlesmart! Kjøp trapp trygt, kontakt oss. Vi gir uforpliktende tilbud innen timer. Montering av sklisikker trapp.


Trapper med rette løp er enklere å. Ta kontakt for befaring og uforpliktende tilbud med pris. Taksikkerhet og solpanelfester. Uansett om du skal sette inn en ny trapp eller om du skal renovere den gamle, så er det viktig at trappen er sklisikker. Vi Nordmenn er glade i glatte trapper , kanskje fordi vi er så opptatt av at den skal matche parketten, som vi også er så glade i. Sklisikker rist type H4-T. Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme.


MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Halkskydd er et middel i pulverform som tilsettes gulvmalinger eller lakk slik at man reduserer risikoen for skliulykker. Granitt er et varig og flott produkt til trapper og gulvflater. Flammebehandling gir en fin sklisikker overflate. Maling med ru overflate for utendørs trapp ? Hus, hage og oppussing: Jeg har behov for å male ei utendørs trapp som er støpt i sement.


M har skapt en portefølje av produkter som holder gulvet trygt, rent og nydelig samtidig de holder kostnadene lave. Utgangspunktet var å få en sklisikker trapp. Men i tillegg synes jeg faktisk trappenesene er dekorative, sier han.


Dette hjelper mot glatte trapper.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg