tirsdag 26. juli 2016

Pelarborrmaskin

Välkommen till oss på arbogamachinery. Vi säljer bänkborrmaskiner och pelarborrmaskin er till väldigt bra priser. Produkterna är av högsta kvalité.


Smidig pelarborrmaskin för arbetsbänken i garaget. Omställbart spindelvarvtal med kilrem i fem hastigheter. Hos oss på strandsmachinery. Läs mer om våra produkter på vår webbplats.


Maskinen har varit i skolverksamhet. Verktygsboden har ett brett utbud av borrmaskiner. Komplett kylvätskeutrustning med behållare (l), pump med brytare och alla slangar med tillbehör. Här hittar du vårt stora utbud inom borrmaskiner.


Klicka här för att se sortimentet! Pelarborrmaskin er, slagborrar, golvvarianter och för bord. Bänkborrmaskin PBD från Bosch med innovativ digitaldisplay för mer exakt resultat. Med automatisk längdmatning. Hur du borrar säkert, sätter fast ett borr samt hur man spänner fast träbitarna.


Manuell pelarborrmaskin för verkstäder och lättare industri. Växling av hastighet via remskiva, trespaksnav för handmatningen. Bordet är höj- och sänkbart via. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige.


Precision, hållbarhet och smarta funktinoner skiljer olika pelarborrmaskin från varandra. Vi hjälper dig jämföra de bästa pelarborrmaskinerna. Växellåda med snedskurna drev av stål och fibermaterial. Har tidigare varit använd vid. Manuell remdriven pelarborrmaskin för verkstäder och lättare industri.


Alltid bra priser på Borrmaskin hos Bygghemma. Med en pelarborrmaskin kan du utföra exakta arbeten i dem flesta materialen. På bänkborrmaskiner med snabbspänningschuck kan du snabbt byta borr! KORT OM OSS Vår vision är att alltid hålla en hög servicegrad och att ständigt ha ett sortiment av maskiner som tilltalar ett brett spektra av kunder. Svets och Tillbehör är ett komplett grossistföretag inom svets, svetstillbehör, verkstadsmaskiner och skyddsutrustning.


Hör av dig till vår kundservice som gärna hjälper dig och svarar på dina frågor. Denna pelarborrmaskin säljs på uppdrag av ett företag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg