fredag 13. mars 2015

Snørydder fiskars

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Snørydderen er sammenleggbar og tar liten plass ved oppbevaring. Sliteskinne i aluminium i front.


Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Specs: Lengde 75cm, Arbeidsbredde. Kombinert snørydder og hagetralle. Når store snømengder skal flyttes på en effektiv og skånsom måte.


Forsterket i bakkant med et ekstra sparkestag. Mover er også sammenleggbar, noe som gjør. Fiskars Mover snøskuffe er en stor og lett snørydder. En utmerket snørydder som tar liten plass. Kan påmonteres hjul slik at den blir en praktisk og allsidig medhjelper i hagen hele året.


Veldig solid snøskuffe med foldbare sider av stål som gjør den enkel å oppbevare i de snøfrie månedene. Skuffen har ombøyd stålkant og er laget av. Denne snøskuffen er ekstra forsterket i bakkant med et sparkestag.


Takket være at skaftet fortsetter. Du må legge minst vare i handlevognen. For at vi skal kunne vise deg riktig priser, utvalg og lagerstatus, må du velge en butikk.


Det gjør du ved å velge fra listen nedenunder eller ved å skrive inn. Stor sammenleggbar snørydder i plast som tar lite plass ved oppbevaring. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. FISKARS SNØRYDDER CLASSIC STOR.


Legg til i min ønskeliste. Registrer deg eller logg inn for å bruke ønskelister. Vær forberedt til snøen kommer med snøredskaper til lave priser. Søk etter snørydder på Kelkoo.


En bred og stor snørydder som effektivt fjerner store mengder med snø. Stor og god balje med Epoxy-belegg. Snøskuffe Ergolett Classic 855ER 39- per stk Kjøp.


Sammenlign priser i mer enn 3butikker!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg